Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

 

Solodebut för Per Gessle i Europa

POP. Det blir inte bara spelningar i huvudstaden när Per Gessle åker ut i Europa med The Party Crasher Tour. Nu har han adderat även ett framträdande på hemorten i början av maj.

   – Vi har lyckats klämma in en Halmstad-spelning innan bandet går upp i rök efter de två giggen i Stockholm, då andra plikter kallar för mina eminenta musikanter. Den 8 maj står vi vid ena handbollsmålet i Sporthallen i min hemstad och drar igång. Att spela i Halmstad får alltid hjärtat att klappa lite extra, säger Per Gessle. Scenkollegorna han talar om är Clarence Öfwerman, keyboards, Christoffer Lundquist, gitarr och sång, Pelle Alsing, trummor, Magnus Börjesson, bas och sång, samt sångerskan Helena Josefsson. För Per Gessle blir det här debuten som soloartist på den europeiska klubbscenen. Tanken är att han ska spela material även från tiden med Marie Fredriksson.

   – Det blir nån sorts 50-års-present till mej själv att spela favoriterna från hela min engelska låtskatt. Det blir massor av Roxette-låtar som jag inte har sjungit sen demo-inspelningarna, men också favoriter från Son of a Plumber, The world according to... och Party Crasher såklart. Och varför inte en glad cover, avslutar Gessle. Biljetterna släpps på onsdag.

 

2009-03-16

Per Gessle

Per Gessle turnerar i Europa med bland annat gamla Roxette-låtar.

FOTO: LIVE NATION

 

 

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007