Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

Agnes värmer upp Pussycat Dolls-publik

Agnes Carlsson.

FOTO: WALDEMAR HANSSON

 

SHOW. I augusti gästar den amerikanska tjejpopgruppen Pussycat Dolls för första gången Danmark, under ett stopp längs deras världsturné. Egentligen var det tänkt att de skulle framträda på arenan i Odense, men kommunen kände sig inte redo att ta hand om ett så stort evenemang som detta med de rumpvickande flickorna. Det flyttades då till Gentofte stadion utanför Köpenhamn som har tagit emot giganter som U2 och Metallica.

 

Men frågan är vem som egentligen är det stora dragplåstret den här konsertkvällen. Det blir nämligen skandinavisk r’n’b och pop som uppvärmning innan tjejligan gör sin show. Från Sverige kommer då Agnes Carlsson, som gått från det oskyldiga talangjaktsfacket till en mera sofistikerad dollsgenre i och med hiten ”Release Me”. Hon blir support liksom Anna David, Medina och Sukkerchok.

 

Pussycat Dolls har med Nicole Scherzinger i spetsen levererat ballader och klubblåtar som ”Stickwitu” och ”Don’t Cha” på två plattor under de senaste fem åren. Svenska Agnes Carlsson har också släppt två skivor efter att hon som 17-åring vann Idol-uttagningen 2005. Tidigare nämnd singel, som finns med på senaste skivan från förra året debuterade som nummer tre på den engelska singel-hitlistan. Det är ganska stort. Samma år släppte Pussycat Dolls sin andra skiva. De slog även igenom samma år som Agnes, men började karriären redan som burlesk danstrupp i slutet av 90-talet. Vem av dem som äger scenen återstår att se den 22 augusti.

2009-07-07

 

Pussycat Dolls

Pussycat Dolls turnerar världen runt i sommar och gör ett stopp i Gentofte.

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007