Till förstasidan                                         för nöjes skull


 

 

Nina Persson tillbaka med två gubbar

TURNÉ. Cardigans-sångerskan Nina Persson och hennes A Camp är tillbaka. I slutet av januari släpper de nya albumet Colonia och i april åker trion på Sverigeturné. De gör sex stopp på utvalda konserthus, i syd endast Malmös.

   Det är nu sju år sedan Sverige först fick ta del av Nina Perssons soloprojekt A Camp. Countrysingeln ”I Can Buy You” och ett självbetitlat album med anknytning till Lund räckte för att gruppens Europaturné skulle bli en hit. Och countrystilen verkar ha smittat av sig på The Cardigans skivor.

   När den konstellationen återupplivades lades A Camp på hyllan, men nu är det ombytta roller. A Camp är tillbaka och Nina Person sitter fortfarande vid rodret. Liksom tidigare samarbetar hon med artisten och låtskrivaren Niclas Frisk. Dessutom har duon utökats med äkta maken och filmkompositören Nathan Larson. Nyligen släpptes deras singel ”Stronger Than Jesus” och på det nya albumet hörs den före detta konståkerskans speciella röst igen, den som tidigare ackompanjerat både Tom Jones och Jill Johnson. Biljetterna släpps den 9 december.

2008-12-05

 

LILL ERIKSSON

A Camp

Nina Persson, Niklas Frisk och maken och nya A Camparen Nathan Larsson (t.h).

FOTO: LIVE NATION

 

 

 

 


 

 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

Artiklar som ännu inte hunnit indexeras, finner Du m h a sök-funktionen under Redigera i Din webbläsare.

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Annonser:

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 

 

 


eventnews.se     nyhetsarkiv                 Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket             ©copyright eventnews.se 2007