Till startsidan!                                          - för nöjes skull


 

eventnews.se

FOTO: MARIE ÖHGREN

 

Tipsa redaktionen!

Vi fokuserar på evenemang i södra Sverige (söder om Halmstad-Kalmar) och Öresundsregionen. Vi vill veta vad/vem Du vill läsa om. Tipsa oss!

 

Håller vi måttet?

På eventnews.se är vi måna om att hålla en hög kvalitet både när det gäller innehåll och layout. Presenteras våra artiklar på ett märkligt sätt i din webbläsare - hittat stavfel eller felaktigheter i en text? Berätta för oss!

 

Bloggare sökes!

Vi länkar till flera olika bloggare. Skriver du om film, musik, teater, opera eller något annat som har med sydsvenska evenemang att göra? Hör av dig!

 

Debattera och tyck!

Skriv en insändare. Skicka den och dina kontaktuppgifter (även om den ska publiceras anonymt). Du kan också kommentera artiklar eller dela med dig m h a dessa symboler som finns överallt på sajten.

Share |
 
 

Sedan 2007 har eventnews.se förmedlat nyheter från Öresundsregionen och södra Sverige till privatpersoner, företag, kommuner och organisationer. Vi skriver om evenemang, kultur, nöje och sport. Nyhetssajten är oberoende och drivs enligt journalistiska grundprinciper. Nättidningen uppdateras varje vardag samt vissa helger och nyheterna distribueras via nyhetsbrev inför veckoslut. Trafiken varierar - vi har haft uppemot 43 000 unika besökare per månad, men också lika många på en vecka.

   Vi innehar utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för radio och tv, som bland annat innebär att tidningen har grundlagsskydd enligt yttrandefrihetsgrundlagen. Den som vill tipsa anonymt omfattas av samma källskydd som inom traditionell  tidningsjournalistik. Källan måste dock alltid vara känd för redaktionen.

    Sajten ägs och drivs av chefredaktören (medlem i Svenska Journalistförbundet), allt material är skyddat enligt upphovsrättlagen och får inte användas utan nättidningens medgivande.

eventnews.se finns inte i en pappersversion, helt i linje med miljövärderingarna som bottnar i ett medlemskap i Hållbar Utveckling Skåne.

    Vi är heltäckande i rapporteringen om allt som kan roa människor, inte bara inom nöjesbranschen utan även om forskning på området och frågor som tas upp i kulturdebatten. Läsarna kan bland annat ta del av olika evenemangskalendrar, recensioner och tester av olika evenemang. Vi gör också en hel del personliga intervjuer med kända och okända människor, i reportage som gärna får ta lite mer plats än i traditionell nöjesjournalistik.

 

Nyhetsbrev eller RSS-flöde RSS

Tillhör du inte redan vår läsekrets kan du registrera dig för nyhetsbrevet som är gratis, eller prenumerera på rss-flöde från oss. Välkommen som läsare!


 

 

OBS! Nättidningen ligger i träda. Grundaren Lill Eriksson arbetar nu på SVT. Vi ses där!

 

QR-koden till eventnews!

 

Prenumerera på eventnews nyhetsbrev - anmäl här!

 

Här finns vi på Facebook!

 

Annonsera med eventnews.se!

 

Kontakt

Annonser, e-post

Redaktion, e-post

Lill Eriksson

Tel. 070-331 49 21

Ansvarig utgivare/ chefredaktör

Företagets säte:

Landskrona, Sverige.

eventnews.se är registrerat hos MPRT.

 

ISSN 2001-5623.

 

 

 


Klicka här och berätta om ditt artisteri eller annat engagemang inom kultur och nöje i Sydsverige.

Annonssäljare sökes - extrajobb!

Vi söker frilansande säljare. Anmäl ditt intresse här!

eventnews är medlem i

eventnews.se är medlem i Hållbar Utveckling Skåne

Fossilbränslefritt 2020

eventnews kan hjälpa till att boka biljetter och allt praktiskt kring ditt nästa evenemangsbesök - kontakta oss!

 

 

Här finns vi på Facebook!

 

Gratis nyhetsbrev Få eventnews nyheter via RSS!

 

Gör till startsida

 

eventnews på Google News

 

Webb-tv

 

 

Vi stöder Musikhjälpen.se - barn är inte till salu!

 

 

 


eventnews.se   evenemang  nyhetsarkiv           Innehavare av utgivningstillstånd från Myndigheten för press, radio och tv          ©copyright eventnews.se 2022