Till förstasidan                                         för nöjes skull


 

 

Ont om gubbar på singelevenemang

NYÅR. Singelfestivalen i Falkenberg har brist på män. Evenemanget riktar sig till landets 2,3 miljoner singlar. Till nyår hyser festivalen in sig under två dagar på Grand Hotel i Falkenberg, där de medverkande får lära känna varandra genom dans, mat och mingelövningar.

   Efter julhelgen räknar arrangören med att 300 singlar kommer till nyårsfirandet som arrangeras för åttonde året. Men de flesta av dessa är kvinnor. I början av december saknades cirka 100 singelmän i åldrarna 40 till 70 år.

   – Varje år ser det likadant ut. Det är ett fenomen eller så skiljer sig män och kvinnor åt i sitt beteende, säger festivalchefen Helén Andersson. Hon menar att de flesta män planerar sitt nyårsfirande så sent som sista veckan innan det nya året. Annat är det med kvinnorna som man just nu har fått ställa på kö. Männen är eftertraktade, även om deras framförhållning inte är den bästa.

   – Risken är att de får bo i 10-bäddsrum eftersom de anmäler sig så sent. Det har hänt. Festivalen är ett samlingsbegrepp på flera olika aktiviteter under året på flera svenska orter, främst i södra Sverige.

 

2008-12-09

 

 

 

 

 

 


 

 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

Artiklar som ännu inte hunnit indexeras, finner Du m h a sök-funktionen under Redigera i Din webbläsare.

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 

 

 


eventnews.se     nyhetsarkiv                 Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket             ©copyright eventnews.se 2007