Till förstasidan                                         för nöjes skull


 

 

Jean Michel Jarres arenashow till Malmö

SHOW. Oavsett om man gillar elektronisk musik eller inte är det svårt att inte imponeras av Jean Michel Jarres storslagna shower. Han har lämnat avtryck på allt från Houstons ”skyline”, Londons Docklands, Peking, Moskva och de egyptiska pyramiderna – nu är det dags för Malmö Arena.

 

Blandar analogt med digitalt

Han har just avslutat Europaturnén, bland annat i Stockholm i april tidigare i år, som firade de 30 år som gått sedan första albumet Oxygene. Nu är det en helt ny superproduktion som Jean Michel Jarre utlovar inför turnén 2009. Men det blir inte av det tidigare revolutionerade formatet, med storskaliga och monumentala evenemang utomhus. Inför World Arena Tour säger han att det ska brytas ny mark och sättas en ny standard för konsertupplevelser. Han vill se energi och känsloladdningar som en arenakonsert kan frambringa. Därför plockar han med sina gamla analoga syntar och nyskapande digital

Jean Michel Jarre

Han har slagit flera världsrekord i besökarantal till sina elektroniska konserter världen över. Nu väntar en turné till arenor, däribland den nybyggda i Malmö.

FOTO: LIVE NATION

 

teknologi, enorma videoprojektioner i full HD, spektakulär laser- och ljuskoreografi för en skräddarsydd arenashow bland annat i Malmö. Den 11 maj framför han musik från hela sin karriär där. Biljetterna släpps på måndag.

2008-12-11

 


 

 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

Artiklar som ännu inte hunnit indexeras, finner Du m h a sök-funktionen under Redigera i Din webbläsare.

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 

 

 


eventnews.se     nyhetsarkiv                 Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket             ©copyright eventnews.se 2007