Till förstasidan                                         för nöjes skull


 

 

Missnöjd Dolly-publik ersätts inte

 

Det blir inga pengar tillbaka till den delen av publiken som inte kunde höra Dolly Parton sjunga i Malmö Stadion i somras.

 

KLAGOMÅL. De personer som var missnöjda med Dolly Parton-konserten i somras får inga pengar tillbaka trots att Allmänna reklamationsnämnden (Arn) gav dem rätt och tyckte att arrangören skulle betala tillbaka 30 procent av biljettpriset. Arrangörerna KB och Live Nation har beslutat att inte följa rekommendationen, skriver Sydsvenskan. Som eventnews rapporterat om tidigare beslutade Arn ”att ljudet var så dåligt att det knappt gick att uppfatta” och att publiken borde kompenseras.

   Nu har arrangören, KB i Malmö och Live Nation svarat till dem som klagat att ”det föreligger en närmast orimlig ekonomisk risk att fortsättningsvis arrangera konserter där arrangören blir återbetalningsskyldig om inte artistens prestation motsvarar en minoritet av publikens förväntningar”. De menar att de som arrangör inte hade något inflytande över ljudtekniken vid konserten, eftersom både personal och utrustning tillhörde Dolly Parton. Till eventnews säger dock Partons management att de inte har något ansvar för konsertens genomförande, då hela evenemanget lagts ut på den svenska arrangören. För dem väntar om några månader en annan stor konsert, med The Eagles, även den i Malmö Stadion.

 

2009-01-08

LILL ERIKSSON

 

 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007