Till förstasidan                                         för nöjes skull


 

Nytt dans- och allsångsevenemang för mogna i Vimmerby

 

ALLSÅNG. Allsångskvällar med olika karaktärer för den mogna publiken är upplevelser som Karaktärshotellet tror saknas i Vimmerby.

   – Vi tror att det här arrangemanget kan locka en publik för vilka det inte arrangeras så mycket. Många vill gå ut och dansa, men kanske inte på en jättestor lokal utan mer i restaurangmiljö, säger Micael Glennfalk på Karaktärshotellet som tror att just allsång ligger rätt i tiden. Han brinner starkt för att berätta de historier som cirkulerade runt ortens stora profil, Astrid Lindgren, när hon var tonåring. Nyligen släpptes hans andra bok på ämnet. På Alla Hjärtans dag arrangeras det första evenemanget, men hur många allsångskvällar det sedan blir hänger helt på intresset från publiken.

   – Det ska bli spex, sång och dans in egen regi, fortsätter Micael Glennfalk. Till premiären den 14 februari har han laddat upp med ett rejält

allsångsteam – à la Stolpe och Kruse och dessutom Charlotte och Towe Widerberg.

   – Karaktärerna Stolpe och Kruse ska värma upp publiken med en och annan historia och en och annan sång. Men för att få lite ”ordning på sången” tar vi in några proffs i Charlotte och Towe Widerberg, så vi hoppas det ska bli bra drag i luftrören hos våra gäster. För rolltolkningen står skådespelarna Tord Johansson (Stolpe) och Jimmy Karlsson (Kruse), men vid andra allsångsevenemang kan helt andra karaktärer dyka upp. Vid deras sida finns gamla småländska figurer som exempelvis Johan Ettöre, Mossmannen och Skogs-Sara.

 

2009-02-02

 

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007