Till förstasidan                                         för nöjes skull


 

Johan Glans

FOTO: THOMAS HAMMAR

David Batra

 

Petra Mede

FOTO: CARL-JOHAN SÖDER

David Batra och Johan Glans från Skåne reser runt igen med svenska stand up-kollegor som exempelvis Petra Mede och gör sig roliga i hela landet.

 

Skånska komiker på väg med Petra Mede

 

HUMOR. Den mobbning som Petra Mede utsatts för i pressen efter första Melodifestivalomgången hindrar henne inte att som enda komikertjej följa med landets sju andra stora humorprofiler på deras vårturné. Tillsammans ska de för tredje året i rad resa Sverige runt med konceptet Big Comedy som tar vid när Melodifestivalen är avklarad för Medes del under april maj. Då får som vanligt varje ståuppare sin egen tid på scenen med endast en mikrofon och ett stativ, samt den svåra uppgiften att få publiken i full skratt.

 

Bara en tjej

I år blir Mede ensam tjej i komikergänget. Babben som var med första gången 2007 har lagt av och ingen annan med samma ”tyngd” har anslutit. Med på turnén följer återigen skåningarna David Batra och Johan Glans, samt Lennie Norman, Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Peter Wahlbeck.

   Upplägget tycker man är bra som det är och bjuder i år på få överraskningar. I fjol var man lite nytänkande och plockade in Magnus Härenstam på samma scen som en annan Magnus - den yngre med efternamn Betnér. När det här var nytt våren 2007 såg 17 000 personer de 23 föreställningarna på 12 olika orter. För komikerna i år väntar mer resande, med lika många föreställningar på 16 orter.

 

2009-02-10

 

 

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007