Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

Robert Wells värmer upp dansbandspublik

PIANOSHOW. Robert Wells ligger lågt med de storslagna Rhapsody In Rock-evenemangen i år. Det blir bara sådana shower i Falkenberg, Dalhalla och Waxholm denna sommar. Istället har Wells ägnat våren åt sin Close Up Tour och fler spelningar i det mindre formatet väntar i sommar.

    Robert Wells inledde sin karriär med att turnera i folkparkerna under 80-talet med bland andra Jerry Williams, Charlie Norman och Lill-Babs. I sommar tar han med sitt piano till parkerna igen för första gången på 25 år och med följer Lennie Norman.

    – Jag har drömt om att få göra den här turnén under lång tid, att få kuska runt i de genuina svenska folkparkerna. Det blir en helkväll med oss på scenen och där publiken fortsätter på dansbanan efteråt, säger Robert Wells i en presskommentar.

 

Retro 40-60-tal

Med turnén Wells i Parken får pyrotekniken stanna hemma, istället blir det en intim folkparksshow inramad av dans, pilkastning, varmkorv och spel på chokladhjul. Lite Rhapsodykänsla blir det ändå, eftersom hans Rhapsody Lounge Orchestra och körsångerskorna The Vocalettes följer med. Efter konserten blir det dans i parken med välkända dansband som till exempel Black Jack, Wisex och CC&LEE.

    – Jag lovar att det blir en ösig konsertupplevelse med en stor dos boogie, mycket retro à la 40-, 50- och 60-tal, fortsätter Robert Wells. Just nu arbetas det för fullt i studion med hans nya 40-talsskiva som släpps i maj. Det är bland annat The Vocalettes – Maria Sköld, Hanna Wanggård och Eleonor Ågeryds sång som ska mixas. Musiken är en hyllning till Andrew Sisters och spelas in med stor orkester. Sommarturnén sker i samarbete mellan Folkets Hus och Parker och Riksteatern och stannar till i syd endast i Helsingborg och Kristianstad. Biljetterna släpps idag.

2009-03-26

Robert Wells

Robert Wells väljer det mindre formatet i sommar. Precis som på nya skivan är det 40-tal som präglar musiken.

 

 

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007