Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

Bara män för enbart kvinnor

 

TJEJIGT. Mikael Tornving får fortsätta, men Andreas Johnson blir ny bland männen som tillsammans med artisten Martin Stenmarck ska underhålla landets tjejer i höstens show Ladies night. Nu är det också klart att trion förstärks med muskelpaketet och Let’s Dance-vinnaren Magnus Samuelsson. Han gör gästspel på samtliga turnéstopp, som i syd blir i mindre och större arenor i Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Malmö och Växjö.

 

Ingen Kevin Costner

Efter pappaledighet fortsätter Martin Stenmarck på inkörd väg. Det blir en fjärde säsong med Ladies night, en show med enbart män i ensemblen som riktas till enbart tjejer. Nyligen åkte Stenmarck och Johnson till New York för att reka inför höstens turné.

   – Vi ska kolla på lite grejer och se vad vi kan göra för något. Man läser ju om alla som åker till New York får att få inspiration, så vi får väl se vad det blir för intryck, berättade Martin Stenmarck för Barometerns nätupplaga. Ett studiebesök på Broadway, där man kör en liknande show och ett inslag i Filip och Fredriks nya tv-show stod på programmet. Och så ska killarna lära känna varandra.

   Tanken med att i årets show ta med ytterligare en sångare, Andreas Johnson, är att Stenmarck då kan få en annan roll än bara som musikaliskt drivande. Men att spela en av Kevin Costners vargar som han och Kjell Bergqvist befarade få göra i fjol är dock inte aktuellt. Costner var enligt Stenmarck kontrakterad till den showen, men det blev inget då och frågan ställdes inte igen nu under USA-resan. Tjejkvällen har trots det manfallet blivit en av landets större turnéer och har gästats av andra storheter som exempelvis Henrik Hjelt och Peter Stormare.

2009-05-25

 

Ladies Night

Martin Stenmarck och Andreas Johnsson laddar i New York inför höstens Ladies night.

FOTO: KRISTOFER SANDBERG

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007