Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

Ännu inga operatåg till syd

EVENEMANGSTÅG. SJ fortsätter sin satsning på tågresor till olika nöjesevenemang och inleder nu också samarbete med några operahus i Sverige. Men operorna i Öresundsregionen kommer inte att få dessa tågbesök norrifrån. Tågen när det gäller operaföreställningar går nämligen endast till Stockholm, Göteborg och Karlstad. Hur kommer det sig att inga resor arrangeras till operan i Malmö, i detta skede?

     – Vi bedriver diskussioner med Malmö opera, men inget är klart ännu. Det kommer med all säkerhet att tillkomma fler evenemang under hösten, säger SJ:s evenemangschef Eva Kindlundh till eventnews. Så länge får man istället ta operatåg till Göteborgsoperan som sätter upp Guys and Dolls den den 24 oktober, eller Värmlandsoperan i Karlstad där Maria Lundqvist debuterar som musikalstjärna när Sunset Boulevard har premiär om en dryg månad.

     – Detta blir en fantastisk kanal för oss att nå ny publik. Nu kan vi sätta Värmlandsoperan på Sverigekartan. Vi tror att vi kommer att locka publik från Stockholm, Mälardalen och Västsverige, säger Pernilla Eduard, Värmlandsoperans marknadschef. På Stockholmsoperan är det premiär för Bizets Pärlfiskarna, regisserad av Mira Bartov, i mitten av september dit publiken också kan åka med operatåg.

2009-08-14

 

LILL ERIKSSON


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007