Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

Officer tar över festivalledningen

 

NYTT JOBB. I Helsingborg slutar Susann Torgander som bas för stadsfestivalen. Hennes anställning upphörde den 11 september efter arbete med festivalen under ett och ett halvt år.

     – Jag ser fram emot att ta tag i det arbete som just inletts med att klargöra förutsättningar och innehåll, säger Andreas Meimermondt som sedan tidigare ingår i kommunens stab Näringsliv och marknad. Han har bott i Helsingborg sedan 2002 och har en karriär som officer bakom sig. Meimermondt har läst Service Management och företagsekonomi vid Campus Helsingborg och är sedan 2006 anställd som projektledare inom Helsingborgs stad. Tidigare uppdrag har varit Studentstad Helsingborg, Ramlösas Jubileumskonsert och UEFA U21-EM i somras. Men han är inte helt grön på festivalområdet.

     – Jag har varit säkerhetsansvarig på festivalerna från 2007 till 2009, så jag känner organisationen väl. Jag tror att jag kan tillföra den en ökad tydlighet, men kommer att vara noga med att inte ändra för ändrandets skull, säger han till eventnews. Den befintliga festivalen tycker han har varit spännande och mångfacetterad och hoppas kunna fortsätta i den andan trots tuffa tider framöver.

     – Vi står inför en rad utmaningar, inte minst ekonomiskt, avslutar han. I slutet av oktober beräknas inriktningsbeslut och riktlinjer för innehåll preciseras närmare. Nästa festival går av stapeln i slutet av juli 2010.

2009-09-18

 

LILL ERIKSSON

Andreas Meimermondt

Andreas Meimermondt ersätter Susann Torgander, som inte längre arbetar för Helsingborgs stad.


 

 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

Boka biljetter hos eventim!

 

Boka biljetter hos Ticnet

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

 

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007