Till förstasidan!               för nöjes skull


 

 

Sexmästare blir karnevalsgeneral

CHEFSLOPP. På torsdagsförmiddagen avgjordes Karnevasaloppet i Lund och därmed är det klart vem som ska leda Lundakarnevalens arbete 2010. Genom att vinna loppet på åtta ”karnevalistiska mil”, det vill säga runt fontänen i Lundagård, fick en av de tolv ledamöterna i karnevalskommittén, Erik Neppelberg, uppdraget som general. Så alla 12 är lika goda chefsämnen? Eller är loppet uppgjort på förhand?

      – Ja, samtliga ledamöter är lika goda chefsämnen som tävlar på lika grunder, säger presschefen Anna Knutsson. Neppelberg studerar medie- och kommunikationsvetenskap och kinesiska vid Lunds universitet och har bland annat varit aktiv i Lunds Nation som så kallad sexmästare och kör- och sångförman. Att ingå i Sexmästeriets verksamhet betyder inget annat än att anordnar nationens större fester – alltså uppgifter som matlagning, servering och dekorationer. Erik har också stått på scenen och varit ekonomichef för Lundaspexarna. Nu ska generalen leda karnevalskommitténs arbete fram till evenemanget i maj och blir den främsta företrädaren för karnevalens 5 000 deltagare.

2009-12-03

 

LILL ERIKSSON

 

Share |

 

Erik Neppelberg vann titeln som karnevalsgeneral i Lund.

Glada och ivrigt hejande åskådare bjöds på blåbärssoppa under veckans Karnevasalopp.

FOTO: GUSTAV DAHLGREN

 


 

 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  

Kommentera! Kommentera artikeln!

 

 

 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Annonser:

Boka biljetter hos eventim!

Boka biljetter hos Ticnet

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

 

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007