Till förstasidan!               för nöjes skull


 

 

Babben åter på ståuppscenen

HUMOR. Vårens komiker till standupscenen på Cirkus i Helsingborg blir både kvinnliga och manliga ansikten ur den svenska humorkåren. Nya unga stjärnskott varvas med gamla trygga storfräsare de kommande onsdagskvällarna. Liksom tidigare finns det aockså alltid en skånsk ståupp-profil som värmer upp publiken inför varje föreställning.

      Säsongen inleds med Soran Ismail sista onsdagen den här månaden och följs av Jesper Rönndahl, Lennie Norman, Anna-Lena Brundin och Thomas Petersson. Därefter körs en kvinnlig ”Off Road” med Ann Westin, Yvonne Skattberg och Cecilia von Strokirch. Herrarna Anders Johansson, Jesper Rönndahl, Fritte Fritzson och Magnus Erlandsson plus musiker får också en egen humorkväll. Den siste mars ger de ”Lite Happy”, som visats tidigare på olika skånska scener.   

      Dessförinnan roas klubbgästerna av Al Pitcher, Robin, samt i en ståupp-gala med Martin Svenssons hemliga gäster. Finalen sätter Babben Larsson som just nu spelar in korta inslag för tv som ska sändas i februari. Vad gör du mer nuförtiden?

      – Det blir bara standup denna gång, jag har gått tillbaka till rötterna, säger hon till eventnews, men berättar också att hon intervjuar idrottare inför OS och skriver på en bok som kommer i slutet av april.

      – Resten av våren blir standup och några trio-spelningar med Fredriks Vänner, fortsätter Babben. Hon ska också försöka vara med på Malmö Comedy Festival om några veckor. Hon har märkt en trend med sena bokningar i branschen, men är i alla fall klar för standup på både Norra Brunn och Roast på Berns i vår. Men allstå även ståupp i Skåne. Kvällen efter mötet med Helsingborgspubliken väntar ett framträdande på Casino Cosmopol i Malmö.

2010-01-11

 

LILL ERIKSSON

 

Share |

Babben Larsson

Numera gör Babben Larsson bara vad hon har lust med. Och då blir det bland annat standup i Skåne. FOTO: MARIE AGERHÄLL

 


 

 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  

Kommentera! Kommentera artikeln!

 

 

 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Annonser:

Boka biljetter hos eventim!

Boka biljetter hos Ticnet

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

 

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007