Till förstasidan!               för nöjes skull


 

 

Skånsk mediebransch lovas 500 nya jobb

Christer Månsson

Christer Månsson.

MEDIA. Nyligen bytte Region Skånes mediakluster Moving Media Southern Sweden namn till Media Evolution. Samtidigt meddelar man att en nystart och en breddning av verksamheten väntar.

      – Ett av våra mål är att skapa 500 arbetstillfällen inom tre år. Det här är södra Sveriges största satsning på mediebranschen, säger nytillträdde vd:n Christer Månsson. Sammanslutningen grundades i december 2008 för att på ett banbrytande sätt stötta verksamheter inom rörliga medier. Några konferenser har hållits, men nu ska inriktningen ske mot allt från webb, spel och mobila plattformar till film och tv. Målet är att skapa tillväxt i Skåne och Blekinge, nya jobb är en direkt prioritering.

      – Vårt jobb är att undanröja hinder och skapa förutsättningar för tillväxt genom att driva dialog, inspirera och synliggöra möjligheter i hela mediebranschen, säger Christer Månsson. Han har erfarenhet från digitala och mobila medier och kommer närmast från Sony Ericsson där han var programansvarig.

2010-02-05

LILL ERIKSSON

Share |

 


 

 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  

Kommentera! Kommentera artikeln!

 

 

 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Annonser:

Boka biljetter hos eventim!

Boka biljetter hos Ticnet

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

 

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007