Till startsidan!                                                  - för nöjes skull


Åter till löpet

 

Grattis Anders!

 

VINNARE. Anders Nilsson, Svedala, har lottats fram bland alla svenskar och danskar som har skickat in rätt svar i vår tävling. Vi ringde upp honom tidigt i morse för att gratulera.

    – Tack, vad trevligt, sade han lite yrvaket. Anders har tyckt om Jean Michel Jarre sedan tidigt 80-tal och har följt honom sedan dess.

    – Det har blivit en mängd skivor genom åren, minst ett tiotal LP-skivor och lika många på cd.

Har du sett honom live någongång?

    – Ja, senast i Köpenhamn i höstas, men det var en besvikelse, eftersom det var en mindre intim konsert. Det visste jag inte om innan. Nu har jag stora förväntningar inför den här konserten, fortsätter Anders Nilsson. Han gillar gigantiska upplevelser med effekter, ljus och laser.

    – Jag rycks med av det storslagna. Visst kan det vara fint med liten intim sak, men för mig funkar det bara under ett par låtar. Efter ett tag tröttnar jag, avslutar han.

Vi önskar Anders och alla andra fans som ska se konserten en trevlig upplevelse med Jean Michel Jarre i Malmö arena på måndag! Tack alla läsare för ert deltagande och lycka till i våra kommande tävlingar! 090508

Anders Nilsson

Anders Nilsson blev besviken sist han såg Jean Michel Jarre live. På måndag får han en ny chans.

FOTO: PRIVAT

Rätt svar var: Jean Michel Jarre satte världsrekord 1997 då han i Moskva spelade inför en publik på 3,5 miljoner människor. Självklart har vi också gett rätt och tagit med i vår utlottning svar gällande några av de tre andra världsrekorden som Jarre satte dessförinnan.

 

Läs vår intervju med Jean Michel Jarre

 

Tävla och vinn Jean Michel Jarre-biljetter!

 

 

 


eventnews.se   evenemang  nyhetsarkiv           Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket          ©copyright eventnews.se 2007